sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Toinen viikko Maltalla

Tiistaina kaupalle Sliemaan oli tullut uusi työssäoppija Ranskasta. Hän on täällä kolme kuukautta ja asuu Birkikarassa eli ei lähellä meitä. Kävimme luonaalla hänen kanssaan lähellä olevassa ravintolassa. Häm ei osaa hyvin englantia, mutta pärjää ihan hyvin.
 Täällä Safissa näkee paljon ravihevosia teillä, koska ihan tässä lähellä on ravirata. Hevoset kulkevat ihan muun liikenteen seassa. Tien vieressä on myös jonkunlainen harjoitus rata minkä ohi menemme aina bussilla töihin. Olemme myös miettineet, että menemme joku päivä katsomaan raveja.
 Florianassa näkyy myös paljon hevoskärryjä. Heidän kyydissä pääsee kiertoajeluille ympäri kaupunkia. Varmasti hauska ja erilainen tapa tutustua kaupunkiin, mutta emme ole tajunneet katsoa vielä hintaa.

 Keskiviikkona varsastolla oli Christinen ja Lindan syntymäpäivä juhlat ja siellä oli kakkua ja muita herkkuja tarjolla. Silloin sielä kävi myös Barbara Paws 4 a causen presidentti, joka pyysi meitä käymään toisella heidän liikkeellä, jossa työskenteli suomailais virolainen nainen Krista. Kävimme siellä perjantaina ja hän kertoi meille kaikenlaista mitä hän täällä tekee, ja antoi meille vinkkejä. Esimerkiksi facebook ryhmästä Suomalaiset Maltalla jonne voi laittaa kaikenlaisia kysymyksiä ja työpaikka ilmoituksia tai mitä haluaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti